Aleyna Tilki’nin annesinden Demet Akalın yorumu

Geçtiğimiz Pazartesi günü, Zeki Kayahan Coşkun sunumunda hafta içi 22:00- 01:00 saatlerinde Kafa Radyo’da yayınlanan Matrax isimli radyo programında, Aleyna Tilki ve Demet Akalın’ın son zamanlarda çok konuşulan “Demek ki olay don değil, şarkıymış” tartışması konuşulurken, yayına Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel katıldı. Havva Öztel konu ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Zeki Kayahan Coşkun, Demet Akalın’ın söylemlerinin rahatsız edici bulduğunu söylerken, Hava Öztel, “Ben artık çok fazla rahatsızlık duymuyorum. 6-7 yıldır bununla karşı karşıya geldiğimiz için artık çok takılmıyoruz böyle şeylere.” Açıklamasında bulundu.

Öztel, “Aleyna ilk kez cevap verdi bu tarz bir şeye. Normalde asla cevap vermez bu arada. Demet ablamız ne yapsa yeridir.”

blank

HAVVA ÖZTEL: BENİMLE DE BİR HUSUMETİ OLDU

“Aynur Aydın’ın bir fanı bana yorumlar yazmıştı, ben de biraz zoruma giderek cevap vermiştim. O yorumları alıp evirip çevirip, nasıl yaptıklarını hiç bilmiyorum, sanki Demet Akalın’a Demet teyze demişim, öyle bahsetmişim gibi bir tweet atılıyor. Ben yazmışım gibi. Bu büyük bir polemik yaratmıştı. Halbuki böyle bir şeyden hiç haberim yoktu.”

DEMET AKALIN KARİYERİNİ ÇOK İYİ YÖNETEN BİR KADIN, ONU ZEKİ BULUYORUM

Kafa Radyo’da Matrax programında samimi açıklamalarda bulunan Havva Öztel Akalın ile ilgili;
Her ne olursa olsun, Demet hanım kariyerini çok iyi yöneten bir kadın ve onu zeki buluyorum, dedi.

ESKİ KLİPLERİNE BAKARSANIZ, KENDİSİNİN DE BÖYLE KLİPLERİ VAR

Zeki Kayahan Coşkun, “önemli olan don değil şarkı” açıklamalarını hoş bulmadığını belirtti.
Bunun üzerinde Havva Öztel, “elbette hiç hoş değil, sonuçta Aleyna onun kızı yaşında, bunun altını çizerek söylemek istiyorum. Akalın’ın eski kliplerine bakarsanız, kendisinin de böyle görüntüler var. Sonuçta ben de Karadeniz’li bir anneyim, zaman zaman kızım ile konuşuyorum bu konuları. Ancak Aleyna’nın işine karışmak istemiyorum. Dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.