Aleyna Tilki’den seviye ayarı!

Geçtiğimiz gün attığı “Bugün Cumartesi, yarın Pazar, sonra da Pazartesi olacak” twitiyle sosyal medyanın diline düşen Aleyna Tilki, bir açıklama yaptı ve geçtiğimiz aylarda attığı bir twiti hatırlattı.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından “Bugün Cumartesi, yarın Pazar, sonra da Pazartesi olacak” yazarak sosyal medyanın diline düşmüştü. Twitter kullanıcıları bu twiti beğenen 46 bin kişiyi cahillikle suçlamış ve Aleyna Tilki ile ilgili hakaret içeren yorumlar yapmıştı. Aleyna Tilki sessizliğini bozdu ve bir paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımda geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımı hatırlattı ve “Ben bazen çok akıllıca bazen de beynim yanmış gibi tweetler atarım. Lakin en çok beğenilen tweetlerime baktığımda benim seviyemi değil, daima sizin seviyenizi görmüş oluruz bunu unutmayalım.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.