Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe’nin proje albümünde yerini aldı

Tilbe’nin bu çalışmasında yer alacağı için birçok eleştiriye maruz kalan genç şarkıcı, Akmerkez’de görüntülendiği sırada iddialı açıklamalar yaptı. Ozan Çolakoğlu ile

Birlikte yaz

ayına damga vuracak bir çalışma yapacağını söyleyen Tilki, ikinci müjdesini verdi. Genç şarkıcı “Yıldız Tilbe’nin albümünde şarkım olacak. Bu şarkılar yaza damga vuracak” diyerek bir kez daha iddiasını gözler önüne serdi.

Acun’u reddetti!

Acun Ilıcalı’dan Yıldız Tilbe’ye sürpriz teklif! Acun Ilıcalı, ünlü şarkıcıyı Survivor yarışmasını gerçekleştiği Dominik’e davet etti. Tilbe ise yol uzunluğundan dolayı teklifi kabul etmediğini söyledi. Ünlü şarkıcı gerekçesini ise şu sözleriyle duyurdu: Birleşme partisine Acun Ilıcalı bine davet etti. Çok sağ olsun ama ben o kadar uzun süre uçmayı göze alamadım. Çok uzak… 3 gün yol gidemedim. 3,4 saatlik bir yol olsa eyvallah da 16 saat. Korkuyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.