Aleyna Tilki sevgilisiyle görüntülendi!

Bodrum’da tatil yapan Aleyna Tilki, arkadaşlarını ağırladı. İddiaya göre sevgilisi olduğu iddia edilen genç ve iki arkadaşının üç günlük tatil masrafları için 40 bin TL ödedi.

Her adımı olay olan 19 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez Bodrum’da ortaya çıktı. Sevgilisi olduğu iddia edilen genç ve iki arkadaşıyla birlikte tatile çıkan popçunun tüm masrafları üstlendiği de iddia edildi.

Üç günlük tatil için 40 bin TL harcadı. Ayrıca gittiği gece kulübünde 19 yaşındaki popçu ile yanındaki erkeğin samimiyeti dikkat çekti.

Hesap ödetmedi!

Aleyna Tilki’nin dostlarına ellerini ceplerine attırmaması, ‘böyle arkadaş herkese lazım’ dedirtti. Konuşulana göre genç popçu, Yalıkavak’ta kaldıkları otele iki gece-üç günlük konaklama bedeli olarak 15 bin lira ödedi. Ayrıca tüm yeme-içme masraflarını da kendisi karşıladı.

blank

Yeni bir aşk mı?

Akşam bir gece kulübüne eğlenmeye gidildi. Sabah 05.00’de özel şoförlü Porsche marka aracıyla mekanı terk eden Tilki’nin, yanındaki erkekle samimiyeti ‘yeni bir aşk’ iddiasını gündeme getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.