Aleyna Tilki, rakip tanımıyor!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, ilginç paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Tilki, kısa şortuyla verdiği pozu “10 kişiden dokuzu beni önermiyor. Çünkü sadece 10 kişiden biri hızıma yetişip beni yakalayabiliyor.” notuyla paylaştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Aleyna Tilki, son paylaştığı pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Tilki, siyah kısa şortuyla verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

blank

“10 KİŞİDEN 9’U BENİ ÖNERMİYOR”

Ünlü şarkıcı, paylaşımına yazdığı “10 kişiden dokuzu beni önermiyor. Çünkü sadece 10 kişiden biri hızıma yetişip beni yakalayabiliyor.” notuyla herkesi şaşırttı.

AMERİKA’DA OKUYACAK

Geçtiğimiz akşam bir arkadaşıyla Kuruçeşme’de görüntülenen Aleyna Tilki, eğitim hayatı hakkında “Ben Amerika’da okuyacağım. Amerika’da işlerim olacak. Ayça da Amerika’da okuyacak. Biraz ailemden uzak kalacağım.” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.