Aleyna Tilki, Paris gecelerinin tadını çıkartıyor

Aleyna Tilki, üniversite eğitimine Los Angeles’ta devam etme kararı aldı. Okul öncesi Paris’te tatil yapan Tilki, şehrin sokaklarının altını üstüne getiriyor. Ünlü şarkıcı, Paris gecelerinde pembe bir peruk taktığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Eğitim hayatına Los Angeles’ta devam etme kararı alan Aleyna Tilki, okul öncesi Paris’te tatil yapıyor. Tilki, eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında pembe kıyafetleri ve “Popülerim” mesajıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, Paris gecelerinin tadını çıkartıyor.

blank
Aleyna Tilki

PEMBE PERUĞUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü şarkıcı, siyah mini elbisesi ve pembe peruğuyla sokakların altını üstüne getirdi. Tilki, farklı imajıyla “Gece başka, gündüz başka” yorumlarına sebep oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.