Aleyna Tilki, Major Lazer ile 2 aşamalı projeye imza atacak

Aleyna Tilki, dünyaya açılıyor. Genç yetenek, klipleri 2 milyar kişi tarafından izlenen ünlü müzik grubu Major Lazer ile 2 aşamalı projeye imza atacak.

‘Dünya starı olmayı kafasına koyan Aleyna Tilki, ilk adımını attı! Çıkardığı şarkılarla Türkiye’nin yanı sıra dünya listelerinde de adından bahsettiren Aleyna Tilki, sürpriz bir grupla yola düştü. 18 yaşındaki genç popçu, şarkıları 2 milyar dinleyiciye ulaşan dünyaca ünlü grup Major Lazer’le 2 aşamalı projeye imza atacak. Projenin ilki sözü ve müziği Aleyna Tilki imzalı bir Türkçe parça… Parçaya düzenleme yapacak olan grup, Aleyna’nın bestelerini dinledikten sonra bu kararı aldı.

blank

HOLLYWOOD’DA BULUŞTU

Grubun Hollywood’daki stüdyosuna giden Tilki, Amerikalı DJ, müzik prodüktörü ve söz yazarı Diplo’yla fotoğrafını paylaşmıştı. Bu projesiyle hayallerine bir adım daha yaklaşan popçu, sık sık ABD-Türkiye arası mekik dokuyor.

Justin Bieber gibi birçok ünlü isimli çalışan Major Lazer, en son Mo isimli Danimarkalı sanatçıyla yaptıkları ‘Lean On’ isimli parçalarıyla dünyayı kasıp kavurmuştu. Klip 2 milyar 400 milyon kişi tarafından izlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.