Aleyna Tilki, eğitimine Amerika’da devam etme kararı aldı

Şarkıcı Aleyna Tilki, eğitimine Amerika’da devam etme kararı aldı. Ünlü şarkıcıyı annesi Havva Tilki ve kardeşi Ayça Tilki bu sabah İstanbul Havalimanı’ndan yolcu etti.

Genç yaşta kazandığı şöhretle her gün gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki, eğitimine Amerika’da devam etmeye karar verdi. Bugün Amerika’ya giden Tilki’yi annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki uğurladı.

ANNESİ VE KARDEŞİ UĞURLADI

Eğitim hayatına ABD’de devam edecek olan popçu Aleyna Tilki, sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan ABD’ye uçtu. Tilki’yi annesi Havva Öztel ve kardeşi Ayça Tilki uğurladı.

“DİLİŞarkıcı Aleyna Tilki, eğitimine Amerika’da devam etme kararı aldı. Ünlü şarkıcıyı annesi Havva Tilki ve kardeşi Ayça Tilki bu sabah İstanbul Havalimanı’ndan yolcu etti.MDE DUAMSIN”

blank

Kızını yolcu eden Havva Öztel, Instagram hesabından kızıyla çektirdiği fotoğrafı, “Gözümün nuru Allah sana yar ve yardımcı olsun kızım, yolun hep açık engelsiz kolay olsun dilimde duamsın özlemimsin Aleyna, güle güle git güle güle gel kızım seni çok özleyeceğim.” notuyla paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.