Aleyna Tilki: Bir süre şarkı söyleyemeyeceğim

Şarkıcı Aleyna Tilki, daha önce yaptığı bir konserinden fotoğraf paylaştı. “Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum” diyen Tilki takipçilerine, bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıkladı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarına kötü haberi duyurdu. Tilki, ses tellerinin yırtılmasından dolayı bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıkladı.

Tilki, paylaşımında kötü haberi hayranlarına şu sözlerle duyurdu:

“Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış. Bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum. Açıp sonuna kadar dinleyin, çok güzel bir tbt”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.