Aleyna Tilki: Bence herkes hep beraber beni konuşmalı

Geçtiğimiz gün görüntülenen ve çıkardığı ilk İngilizce şarkı ile dikkat çeken İşte Bu Benim Masalım dizisinin yıldızı Aleyna Tilki, Demet Akalın’ın ‘Dünya starı olacağım dedi çocuk dizisinde oynuyor’ çıkışına cevap verdi. Tilki, ‘Şöyle bir şey var çalıştığım ekip Grammy almış ve insanlar bunu konuşsunlar, başka bir şey konuşmasınlar. Ve aynı zamanda 20 yaşındayım inanılmaz gencim. Yaşım bir müzikalde oynamaya el verdiği için kendimi çok şanslı hissediyorum’ dedi.

Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform olan Exxen’de yayınlanan İşte Benim Masalım dizisinde rol alan ve çıkardığı İngilizce şarkı ile dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, önceki gün objektiflere takıldı.

Aleyna Tilki, muhabirlerin ‘Demet Akalın’ın açıklamalarını belki takip etmişsindir ne diyorsun?’ sorusuna ‘Hiç takip etmiyorum arkadaşlar. Biliyorsunuz setten son gün diye paylaşım yaptım inanılmaz çalıştım. İlk İngilizce şarkımı çıkarıp çalıştığım ekip geçtiğimiz gün Grammy aldı.’ yanıtını verdi.

’20 YAŞINDAYIM İNANILMAZ GENCİM’

Muhabirlerin Demet Akalın’ın sözlerini ısrarla sorması üzerine Aleyna Tilki, ‘Şöyle bir şey var çalıştığım ekip Grammy almış ve insanlar bunu konuşsunlar, başka bir şey konuşmasınlar. Ve aynı zamanda 20 yaşındayım inanılmaz gencim. Yaşım bir müzikalde oynamaya el verdiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Müzikal olayı harika bir şeymiş. Hep diyorum ki çok şükür çok teşekkür ediyorum çok minnet doluyum. Diyorum ki insanlar da başardıklarında bu hisleri yaşasınlar, örnek olayım.

‘ELEŞTİRİLERİ GÖRMÜYORUM’

Ben eleştirileri görmüyorum arkadaşlar. Ben uykum dışında sadece çalışıyorum şu anda. Çünkü şu an çok gencim ve yapmam gereken tek şey çalışmak. Eğer ben durup evimde sürekli bir şeyler okursam işime odaklanamam. Ben çok çalışıyorum. İnşallah ilk adımımda ilk İngilizce şarkımda Grammy ödülü aldı ekip ve bu hepimize umut olsun. Ülkede ilk defa böyle bir iş oluyor bence herkes hep beraber bunu konuşmalı. ‘ dedi.

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın, Aleyna Tilki hakkında, ‘Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor, Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini.’ demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.