Alex’ten içki itirafı

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Alex de Souza, Dünya Kupası kadrosuna alınmadığını öğrenince kendini şaraba vermiş…

Fenerbahçe’de olaylı bir şekilde ayrılan, şimdilerde ise prim tartışması ile yeniden gündeme gelen Alex de Souza’nın otobiyografisinde ilginç bir anekdot paylaşıldı.

Fotospor Gazetesi’nin haberine göre; Brezilya’da iki gün sonra satışa sunulacak olan ‘Alex, A Biografia’ adlı kitaptan bir alıntı yayınlayan ESPN kanalı, Alex de Souza’nın Dünya Kupası kadrosuna alınmadığını öğrendiğinde yaşadıklarını paylaştı.

Brezilya Milli Takımı ile 2002 Dünya Kupası’na katılamadığı için yıkıldığını anlatan Alex, o günleri şöyle anlatmış:
“O zamana kadar hiç içki içmemiştim. Kadroda olmadığımı öğrenince bira ve şaraba başladım. 40-50 gün boyunca delilik zamanı yaşadım. Herkes bir şeyler konuşuyordu, ben ise Dünya Kupası’nda neler olduğunu bilmiyordum. Çünkü Japonya ve Kore’de maçlar şafak zamanı oynanıyordu. Ben de o zamanlarda ya sarhoştum ya da uyukluyordum…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.