‘Alev Alev’den ilk ön izleme sahnesi yayınlandı

İlk tanıtımından itibaren hem oyuncu kadrosu hem de farklı hikayesiyle merak uyandıran Ay Yapım imzalı ‘Alev Alev’den ilk ön izleme sahnesi yayınlandı. Show TV’de ekranlara gelecek dizinin sosyal medyaya özel paylaşılan ön izleme sahnesi seyirciye bugüne kadar ekranlarda anlatılan kadın hikayelerinden çok ayrılan, gerçek hayata çok başka türlü bakan bir projenin geldiğinin sinyallerini veriyor.

Birbirinden farklı, güçlü üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanacak olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Alev Alev’ için geri sayım devam ediyor. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’i başarılı yönetmen Ahmet Katıksız’ın rejisi ve Burcu Görgün Toptaş’ın kalemiyle buluşturan dizi bugüne kadar yapılan kadına şiddet hikayelerinin aksine farklı anlatım tarzı ve görsel diliyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Sayısız kadına ses ve nefes olacak dizinin ilk bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde bir avukatlık ofisinde yaşadığı acıları, gördüğü şiddeti anlatmaya çalışan Demet Evgar’ın canlandırdığı Cemre’nin isyanı ve adalet arayışı ekran başındakileri derinden sarsacak.

Kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, ve Dilan Çiçek Deniz dışında, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay’ı buluşturan ‘Alev Alev’, ilk bölümüyle yakında Show TV’de izleyicisiyle buluşacak.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.