Alessandra Ambrosio ve Adriana Lima’nın Olimpiyat heyecanı

Alessandra Ambrosio ve Adriana Lima’nın heyecanı çok büyük. Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan olimpiyat oyunları bu yıl Brezilya’nın ikinci en büyük kenti olan Rio de Janeiro’da düzenlenecek. 5-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2016 Rio Yaz Olimpiyatları, Victoria’s Secret’ın en kıdemli üç meleği Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Gisele Bündchen’i bir araya getirecek.

Rio Olimpiyatları tanıtım yüzleri arasında yer alan Gisele Bündchen açılış törenini sunarken; Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio da olimpiyatlar esnasında, Amerika’nın NBC televizyonu için muhabirlik yapacak. Olimpiyat öncesi 35 yaşındaki süper modeller Alessandra Ambrosio ve Adriana Lima, gönüllü rehberliğe başladı.

Alessandra adriana

Önceki gün ABD’li ünlü sunucu Ryan Seacrest’i Rio’da gezdiren ikili, Seacrest’e Rio’nun en popüler restoranlarını gezdirdi.

Seacrest, Rio turu sırasında çekilmiş fotoğrafı “Dünyanın en güzel rehberleriyle geziyorum” notuyla sosyal medyadan paylaştı. Önceki gün Brezilya’nın Rio sahilinde bikiniyle spor yaparken görüntülenen Alessandra Ambrosio, People Dergisi’ne verdiği röportajda, “Brezilyalılar spor tutkunudurlar, spor bizim kanımızda var!” şeklinde konuştu. İki çocuk annesi süper model, 2016 Rio Yaz Olimpiyatları için, “Ülkemizde bu kadar büyük bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.