“Aldattım da aldatıldım da” Merve Boluğur itiraf etti

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve YouTube kanalı açarak dijital dünyaya adım atan Merve Boluğur, Hakan Gence’ye özel açıklamalar yaptı. ‘Aldatıldın mı?’ sorusuna yanıt veren Merve Boluğur, samimi bir itirafta bulundu.

3 yıldır herhangi bir projede yer almayan oyuncu Merve Boluğur, açtığı YouTube kanalı ile günlerce konuşuldu. Kadın-erkek ilişkileri hakkında tavsiyeler veren Boluğur, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye özel açıklamalarda bulundu.

Hakan Gence’nin ‘Aldatıldın mı?’ sorusuna ‘Aldattım da aldatıldım da, ikisini de yaşadım, net!

Hayatta ergen olarak hareket ettiğim evrelerde, kısaca ne istediğimi bilmediğim zamanlarda, o anki mutsuzluğum sebebiyle böyle bir harekette bulunmuştum, bu kadar diyeyim.’ yanıtını veren Boluğur, şaşırttı.

Murat Dalkılıç’la boşanmasının ardından sessizliğe bürünen Boluğur, ‘Aşk acısı çektin mi?’ sorusuna ‘Aşkla ilgili yanlış bir algımız var. Olayın kötü kısmına bakmakla ilgili bir meylimiz var. Aslında aşk, huzur ve güvendir. Bir şeyler sonlanabilir, hayat devam ediyor. Oradan edineceğimiz dersler tekamül için gerekli. Benim de tepindiğim zamanlar oldu. Acımdan çözüm odaklı biri olarak çıkma becerisini aşk acısıyla kazandım.’ yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.