Aldatan erkek nasıl yakalanır?

Aldatan erkeği yakalamanın yolları bildiğiniz yerlerden geçmiyor olabilir.

Barış Bayraktar Glamour için erkeklerin aldatma sırlarını açığa çıkarıyor: Aslında dört yolu var. Ama ben bu yazımda siz toplayıcı kadınlara, biz avcı erkekleri yakalamanın üç yolunu anlatacağım. Dördüncü yol ise insanlık tarihi boyunca hiçbir zaman deşifre edilmemeli.

Aldatacağı kadını nasıl seçer?

Bu kadın profilinin erkek camiasındaki ortak adı ‘sessiz ortak’tır. Yani öncelikle, düzenli bir ilişkisi olan erkek, karşısındaki kadının bu kaçamağı deşifre edemeyecek bir pozisyonda olmasını ister.

Dijital ortamların manuel avcıları

Aklınıza ilk gelen şey WhatsApp mesajlarına bakmak değil mi? Komik olmayın. Atomu parçalamış, yer çekimini bulmuş, matematik ve fizik kuramlarını çözmüş, karbon atomunun eylemsizliğini keşfetmiş bir ırktan bahsediyorsunuz ve bu büyük bilim adamını bir tane saçma sapan mesajla yakalayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Bakmanız gereken yegane yer Instagram’ındaki direkt mesajlar.

Yüz yüze avcılık

İletişimini yüz yüze kuran erkek yakalanma riskini en aza çekmiş erkektir. Dedim ya, 1071’de Anadolu’ya giren Türk erkeği bir süre sonra yetinmeyip, bir de Avrupa’ya takılayım diyerek sefere çıkabilir. Yani genelde hep aynı semt ve mekanlarda takılan erkeğin başka yerlere gitmeye başlaması şüphe uyandırıcı bir durumdur…

Parayla saadet olur mu avcılığı

Evet olur. Bu şekilde takılan bir sevgiliniz varsa onu yakalama şansınız sıfır. Hele bir de “hayatım bu yılki bayi toplantısı Amsterdam’daymış” sorunu var ki o konuya hiç girmiyorum bile.

Aslında sürekli “aldatılıyor muyum” diye düşünmek iki taraf için de ilişkiye zarar veren bir durum. Bunun yerine güzel vakit geçirmeyi, mutlu olmayı ve hayatımızdaki mutsuzluklardan kurtulmayı denemeliyiz. Nerede ve kiminle mutluysak orada olmalıyız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.