‘Alçalarak Yüksel’ tiyatro severler için ücretsiz

“ALÇALARAK YÜKSEL” ORTAKÖY AFİFE JALE’DE..
TİYATRO SEVERLERE ÜCRETSİZ…

Bu Tiyatro yeni oyunu Alçalarak Yüksel ile 17 Aralık Perşembe 20.00’de
Beşiktaş Belediyesi etkinlikleri kapsamında Ortaköy Afife Jale’de sahne alacak.
Oyun tüm tiyatro severler için ücretsiz olarak sahnelenecek.
Kişisel gelişimden hiçbir şey elde edemedik en iyisi kişisel gerileme diyen oyun tam anlamıyla bir KİŞİSEL GERİLEME OYUNU.
İyilik yapıp, kötülük bulanların, doğru söyleyip yalancılara kaybedenlerin, cesur olup korkaklardan emir alanların dünyasında alçalarak yükselmenin tüyoları bu oyunda.
Siz de alçalarak yükselebilirsiniz.

KİŞİSEL GERİLEME OYUNU

Bozuk dünya düzenine mizahi bir gönderme.
İyilik yapıp kötülük bulanların, doğru söyleyip yalancılara kaybedenlerin, cesur olup korkaklardan emir alanların dünyasında ilerlemenin yollarını anlatan iki perdelik komedi.
Üçkağıtçılıkla ilerlemenin yolları bu oyunda.
Kişisel gelişimden hiçbir şey elde edilemeyeceğini, en iyisinin kişisel gerileme olduğunu anlatan ve bunu sağlam temellere dayandırarak seyircisine “Siz de alçalarak yükselebilirsiniz” diyen oyun.
Yüksel çocuk yaşta çevresindekileri gözlemler ve üçkağıtçı olanların dürüstlere oranla daha başarılı olduklarınıi fark eder. Babası rüşvet almadığı için işten atılınca alçak olmaya karar veren Yüksel, alçalarak yükselmenin yollarını arar. Bu uğurda son derece başlarılı olur.
Oyunumuz Yüksel’in bu yalan dolu yolculuğunu perdeye taşımaktadır.Hem de Yüksel’in penceresinden ve onun vereceği taktiklerle.
Oyuna özel müzikler eşliğinde sahnelenen ALÇALARAK YÜKSEL hayatın her alanından yaptığı örneklendirmeleri, bilgilendirmeleri ve dozu yüksek mizahı ile seyircilerini bekliyor.
Mizah yine gücünü kullanıyor ve hınzır bir gülümsemeyle diyor ki,
ALÇALARAK YÜKSEL.

bu tiyatro1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.