Alanya’da 9 mahalle yoluna yaz bakımı yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya kırsalındaki 9 mahalle yolunda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve turizm sezonunun başlamasıyla birlikte yoğun olarak kullanılan kırsal yollarda bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mart ayında yaz sezonu hazırlıklarına başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, yol açma, genişletme, bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor.

GRUP YOLLARINA BAKIM ONARIM

Bugüne kadar birçok mahalle ve yayla yolunda çalışmalar tamamlanırken, son olarak yaz aylarında trafik yoğunluğunun daha da arttığı Sapadere, Elikesik, İmamlı, Hocalar, Uğrak, Beyreli, Büyükpınar, Öteköy ve Alacami mahalleleri grup yollarında çalışma yaptı. 9 mahalle yolunda bakım onarım, şarampol temizliği, bozula bölgelere yama ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.