AKUT’tan Anıtkabir ziyareti

AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin Mayıs ortasında gerçekleşen Olağan Genel Kurulu’nda seçilen yeni Yönetim Kurulu, Anıtkabir’i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

ANKARA (İGFA) – AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin Recep Şalcı başkanlığındkai yeni yönetim kurulu Anıtkabir’i ziyaret ederek, özel defteri imzaladı.

Şalcı başkanlığındaki Mehmet Murat Boz, İhsan Uğur Biltekin, Melih Çetin, Mustafa Aygün, Mustafa Sertaç Yılmaz ve Adil Ertuğ Karaduman’dan oluşan heyet Aslanlı Yoldan geçip, mozoleye çelenk bırakması sonrasında saygı duruşunda bulundu.

AKUT Yönetim Kurulu, Türk Milleti’nin güvenini kazanmış bir kurum olarak ülkemizde ve dünyada, ihtiyaç duyulan her an “Yardıma Uzanan El” olmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğine söz verirken, Atatürk’ün öğretileri ve vasiyet ettiklerinin, herkesin yüreğinde ve aklında canlı bir güç olarak yaşadığını ve kendilerine rehberlik ettiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.