Aksa Elektrik’in düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının kazananları belli oldu

Aksa Elektrik’in Türkiye genelinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf düzeyinde eğitim gören çocuklara yönelik düzenlediği geleneksel “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışması, bu yıl dördüncü kez gerçekleşti. Çocukların gözünden yenilenebilir enerjiye dikkat çekilen projede, küçük ressamlar güneş enerjisini kendi hayal dünyalarındaki gibi resmetti.

Aksa Elektrik, bu yıl dördüncü defa düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Aksa Elektrik’in bu yıl çocuk gözünden “Güneş Enerjisi” temasıyla gerçekleşen yarışmasına ilgi büyüktü. 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanından başvuru geldi. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar çizdikleri resimleri Aksa Elektrik’in resmi Facebook ve Instagram sosyal medya hesaplarına mesaj göndererek paylaştı.

Yenilenebilir enerji konusunda çocukların farkındalıklarını artırmak ve bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın sonunda 15 çocuk ödüllendirildi. İlk 3’e giren çocuklara tablet, 12 çocuğa da dijital saat hediye edildi. Yarışmada dereceye giren eserler, şirketin sosyal medya hesapları ve web sitesi aracılığıyla duyuruldu. Aksa Elektrik’in web sitesi üzerinden eserlerin ziyaret etmek isteyenlere açık olacağı belirtildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.