Akın Akınözü’ne hayranlarından büyük destek geldi

ATV’de ekrana getirilen Ebru Şahin ile başrollerini paylaştığı Hercai dizisi setinde olay çıkardığı iddia edilen Akın Akınözü, hakkında çıkan haberleri sosyal medya hesabından yayınladığı bir açıklama ile yalanlarken ünlü oyuncuya hayranlarından büyük destek geldi.

Hercai dizisinin Miran’ı Akın Akınözü, geçtiğimiz günlerde karavanı dağıtıp seti terk ettiği yönünde çıkan haberlerle gündeme geldi. Akınözü, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iddiaları yalanladı.

Akın Akınözü’ne hayranlarından destek geldi. Bu sabah saatlerinde Akınözü’nün hayranların ona destek olmak için İsrail’den Mardin’e geldi. Akınözü hayranlarını karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşarken herkesle ayrı ayrı ilgilendi.

Akın Akınözü, hayranları ile sohbet edip fotoğraf çekilirken fanları sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Akınözü, set olayıyla ilgili ’19/04.2021 tarihinde sahne öncesi hazırlık yapılma aşamasında karavan içerisinde bulunduğum esnada set sorumlusu tarafından benden kaynaklı olmayan gecikme sebebiyle şahsım hedef alınarak hakaret ve tehdit içeren sözler söylendi. Devamında şahıs tarafından karavanın dağıtılması ile devam eden ve fiziksel tehdide doğru giden davranışlar nedeniyle setten ayrılarak ‘Karavanı dağıtan ve şahsıma yönelik tehdit ve hakarette bulunan’ şahıs hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum’ demişti.

Akın Akınözü, sette olay çıkardığı ve karavanını dağıttığı haberlerine ilişkin açıklama yaptı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.