Akın Akınözü, uçakta sevgilisini öperken görüntülendi!

Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren oyuncu Akın Akınözü, Paris’ten İstanbul’a dönerken sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile uçakta objektiflere yakalandı. Bir anda aşka gelen Akınözü, uçakta sevgilisini öperken görüntülendi.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai’nin başrol oyuncusu Akın Akınözü, sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile uçakta sarmaş dolaş yakalandı. Çifti ele veren ise iki sıra arkada oturan hayranı oldu.

YouTube video

DUDAK DUDAĞA YAKALANDILAR

Yeni yılı Paris’te karşılayan Akın Akınözü ve Sandra Pestemalciyan İstanbul uçağında görüntülendi. İlişkilerini göz önünde yaşayan ikili, bir ara aşka gelip birbirini öpmeye başladı. Sevgilisine sarılıp öpücüklere boğan ünlü oyuncu, uçakta bulunan bir yolcu tarafından görüntülendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.