Ak Partili Yaşar Kırkpınar Tire’de Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir’in Tire ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Üretici ve kooperatif ziyareti de yapan Kırkpınar, AK Parti hükümetleri tarafından verilen destekleri hatırlatarak, “Üreten, ülke ekonomisine katkıda bulunan her bir yetiştiricimizi ve üreticimizi desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tire’de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 20 yıldan beri her alanda vatandaşlara destek verdiklerini belirterek, özellikle eğitimden, sağlığa, ulaştırmadan alt yapıya, tarımdan hayvancılığa, ekonomiden sanayiye kadar birçok alanda ciddi mesafeler kat ettiklerini sözlerine ekledi.

Bölgede yaşayan vatandaşların çoğunluğunun tarım ve hayvancılık ile uğraştığını ifade eden Kırkpınar, “Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tarım ve hayvancılıkta attığımız adımların özellikle pandemi döneminde ne kadar doğru adımlar olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Avrupa’dan tutunda Amerika’sına kadar dünyanın birçok ülkesinde gıda krizleri baş gösterirken Allah’a hamdolsun bizde böyle bir durum yaşanmadı. Ama biz bunları nasıl başardık. Elbette ki siz çiftçilerimizle, üreticilerimizle ve sanayicilerimizle birlikte başardık. İşte bunun için siz üretmeye, yetiştirmeye ve işlemeye devam edin. Biz sizlere daha fazla destek ve teşvik verelim” ifadelerini kullandı.

“GELECEĞİMİZE GÜVENLE BAKIYORUZ”

Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma hedeflerine sıkı sıkıya sarılarak sıkıntılı süreçleri geride bıraktığını belirten Kırkpınar, “Salgın sürecinde gelişmiş ülkelerin bile aslında ne kadar kırılgan bir siyasi, toplumsal ve ekonomik yapıya sahip oldukları ortaya çıkmıştır. Ülkemiz bu sıkıntılı dönemin sağlık sisteminden sosyal dayanışmasına kadar her alanda çok güçlü bir görünüm sergileyerek geride bırakmıştır. Bu dönemde küresel üretim ve tedarik zincirlerinde yaşanan bozulmalar ülkemizi yakın coğrafyamız başta olmak üzere dünyanın önde gelen alternatif merkezlerinden biri haline getirmiştir. Biz de bu fırsatı değerlendirmek için yatırım, istihdam, üretim, ihracat yoluyla ülkemizi büyütmeyi hedef alan yeni ekonomi programımızı ısrarla, sabırla ve dirayetle uyguladık, uygulamaya da devam edeceğiz. Devletimizin ve milletimizin yardıma ve desteğe ihtiyacı olan insanlarımıza sahip çıkmasını varlığımızın, birliğimizin, geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Aslolan her insanımıza huzurlu bir aile ortamı, can ve mal güvenliğinden emin olacağı bir güvenlik iklimi, kendini geliştirecek ve yetiştirecek kaliteli bir eğitim sistemi, sağlık hizmetlerine kesintisiz ve ücretsiz erişim imkanı, çalışacağı bir iş veya kendi işini hayata geçirebileceği girişimcilik fırsatı, ulaşımdan enerjiye, şehircilikten spora kadar her alanda günümüz ihtiyaçlarına uygun temel hizmet altyapıları sağlamaktır. Hamdolsun, ülkemizde bunların tamamına da sahibiz. İşte bunun için geleceğimize güvenle bakıyoruz, hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışıyoruz, yeni vizyonlarla bizden sonraki nesillerin önünü aydınlatıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.