AK Parti’den muhalefete ‘Geççek’ tepkisi

AK Partili Alpay Özalan ve Halime Kökce, Tarkan’ın kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturan ‘Geççek’ şarkısına tepki geldi. AK Partili Alpay Özalan, muhalefete “Trolleşmiş bir şarkıcıyla avunuyorlar. Umudu Tarkan olan bir muhalefet, kümes bile yönetemez” ifadelerini kullanırken, AK Partili Kökce, ”Ne yaptığını zannediyor bu ‘gitçek’ korosu? Ortaya koydukları tavır Erdoğan’a seçimi garanti ettirmenin ötesine gidemez” yorumunda bulundu.

YouTube video

Aylar öncesinden yeni şarkısının yolda olduğunu duyuran ünlü sanatçı Tarkan’ın merakla beklenen şarkısı ‘Geççek’ dün akşam saat 21.00’de ilk defa yayımlandı.

YouTube’da paylaşılan ‘Geççek’ şarkısının sözleri ve klibi yayımlandıktan kısa bir süre sonra Twitter’da gündeme oturdu. #Tarkan ve #Geççek etiketleri, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti.

“ÇOĞU GİTTİ. AZ KALDI”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Tarkan’ın şarkısını Twitter hesabından paylaşanlar arasına katıldı. Akşener’in şarkıyı “Çoğu gitti. Az kaldı” sözleriyle paylaşması dikkat çekti.

”HER ŞEYİN SONU VAR, BU ÇİLEDE BİTÇEK”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise, sosyal medya hesabından Tarkan’ın klibini paylaşarak, altına ”Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek. Her şeyin sonu var, bu çilede bitçek…” notunu düştü.

”TROLLEŞMİŞ BİR ŞARKICIYLA AVUNUYORLAR”

Muhalefet şarkı sözlerini paylaşırken iktidara yakın isimler tarafından tepkiyle karşılandı. Konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan AK Partili Alpay Özalan, “Zavallı muhalefetin içler acısı hali…Hiçbir projeleri yok, programları yok. Trolleşmiş bir şarkıcıyla avunuyorlar. Umudu Tarkan olan bir muhalefet, kümes bile yönetemez. Utanmadan devleti yönetmeye talip oluyorlar” ifadelerini kullandı.

”NE YAPTIĞINI ZANNEDİYOR ACABA BU “GİTÇEK” KOROSU?”

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halime Kökce ise, ”Keçileri kaçırmış gibi davranarak ne yaptığını zannediyor acaba bu “gitçek” korosu? Muhalefet ettiklerini zannederek ortaya koydukları tavrın Erdoğan’a seçimi garanti ettirmenin ötesinde bir işe yaramayacağını göremeyecek kadar da akılları körleşmiş. Ne diyek, teşekkürler #tarkan” sözleriyle muhalefete yüklendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.