AK Parti’den 81 ilde eş zamanlı iftar

AK Parti Bursa İl Teşkilatı İftar organizasyonunda biraraya geldi. Bursa Merinos AKKM Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen İftar organizasyonu partililerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

BURSA (İGFA) – 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen İftar programına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yoluyla katıldı.

Bursa’da da gerçekleştirilen iftar organizasyonuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, Önceki dönem bakanlarından Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye başkanları,belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, önceki dönem milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Organizasyonda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, geçen Ramazan Ayı’nda 13 bin 650 hane iftarını birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek,“168 bin 413 sıcak yemek ulaştırdığımız kardeşlerimizin tebessümünde sizlerin emeği var. 67 bin 400 erzak dağıtımı için evinden ailesinden feragat eden tüm kardeşlerimin gönlünde Hakkın rızası var. İftara 5 kala programıyla evine yetişmeye çalışan hemşehrilerimize dağıtılan 33 bin 750 adet kumanya da il-ilçe gençlik kollarımızın cömertliği var. Gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızla bir bir gönüllere dokunduk. Bundan sonrada dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Efkan Ala’da konuşmasında teşkilat mensupları ve Bursa Halkı’nın Ramazan Bayramı’nı kutlarken, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı,AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, “Biz büyük bir teşkilatız. Türkiye’yi geliştirmeye, dünya lideri yapma yolunda çalışacağız. Teşkilatlarımız Ramazan boyunca yurttaşlarımızla bir araya geldi. Hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta Bursa Halkı’nın yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi ve teşkilat mensuplarına bilgiler verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.