AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın Anneler Günü Mesajı

“Sevgi, şefkat, fedakârlık ve merhametin sembolü, koşulsuz sevgisiyle evlatlarını sarıp sarmalayan annelerimizin, Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Hoşgörü ve sabırla büyüttükleri evlatlarının yaşı kaç olursa üzerine titreyen annelerin saf sevgisi sağlıklı bir toplumun tesisinde anahtar niteliğindedir. Bundandır ki mutlu birey mutlu toplum demek mutlu anne demektir. Bazen bir bakışı, bir gülüşü ve bir sözü ile yaralarımıza şifa olan annelerimizin mutluluğu bizim için çok önemli. Dünya üzerinde kültür ve coğrafya fark etmeksizin kutsal sayılan annelik, kültür ve inanç sistemimizin de en kutsal değerlerindendir. Cenneti annelerin ayaklarının altında arayan bizler anneye saygıyı ve hürmeti yaşamının temeline alan bir toplumuz. Tüm hayatımızda en büyük destekçilerimiz, ilk adımlarımızda olduğu gibi yine annelerimiz. Ömrünü evlatlarına adayan kıymetli hazinemiz annelerimizin dualarında olmak en büyük şansımız.

Anne dualarının milletimizin üzerinden eksik olmaması dileği ile bir kere daha başta sevgili eşim ve beni yetiştiren annem olmak üzere tüm kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ahirete intikal etmiş tüm anneleri rahmet ve minnetle anıyorum”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.