Ajda Pekkan’dan muhteşem performans

Bayram programı kapsamında Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Süper Star Ajda Pekkan, müzik ziyafetinin yanında salsa şovuyla da büyük alkış aldı.

Süper Star Ajda Pekkan’ın konseri gösterilen yoğun ilgi üzerine otelin plajında özel olarak kurulan sahnede yapıldı. Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği konsere ilgiden bir hayli memnun kaldığını belirten Ajda Pekkan, “Evim gibi rahat ettiğim Merit otellerinde sahne almak ve bayramı sizlerle kutlamak müthiş bir duygu” dedi.

Derin göğüs, sırt ve bacak dekolteli, üst kısmı taşlarla işlenmiş mor ve fuşya renklerindeki uzun elbisesi ile sahne alan Ajda Pekkan’a hayranlarının ilgisi hiç eksilmedi. Pek çok kişi ellerindeki telefonlarla konser boyunca çekim yaptı. Ajda Pekkan, konuklarından gelen istek parçaların da tamamını seslendirmeye çalıştı.

gazetemag.com-ajda pekkan

Şarkılarının çoğunda kendisine eşlik eden dansçıları ile sahnesini renklendiren Ajda Pekkan, yaptığı salsa şov ile de büyük alkış aldı. Konukları tarafından ayakta alkışlanan Ajda Pekkan, hayranlarının yoğun ilgisinden heycanlanıp bayram kutlamasını unuttuğunu fark etti. Bunun üzerine, “Sahne heyecanından ben sizlerin bayramını kutlamayı unuttum değil mi? Ah benim kafam. Lütfen kusuruma bakmayın, olur mu? Şimdi aklım başıma geldi. Ben hepinize mutlu bayramlar diliyorum, sağlık dolu, barış dolu. İyi ki varsınız, sizin varlığınız sebebi ile ben varım. Her zaman bana bu zevki ve şevki yaşatıyorsunuz. Hep varolun” diyerek hayranlarının bayramlarını kutladı.

gazetemag.com-ajda pekkan1

BEHZAT GERÇEKER’E TEŞEKKÜR

“Müzik sektöründe çok bir araya gelemedik. Zaman zaman onun orkestrasında birkaç şarkı söyledim sadece. Bundan sonra hep birlikteyiz inşallah, ben size bu gece bize eşlik eden sevgili dostum Behzat Gerçeker’i takdim ederek ona kocaman bir teşekkür etmek istiyorum. Orkestra arkadaşlarıma, siz değerli konuklara ve en çok da Merit ootelleri yönetimine çok teşekkür ediyorum” diyen Ajda Pekkan, dansçıları ve orkestra arkadaşlarını sahne önüne alarak “Bambaşka Biri” şarkısı ile dans ederek sahnesini bitirdi.

gazetemag.com-ajda pekkan2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.