Ajda Pekkan ve Cher yıllara meydan okuyor

Yıllara meydan okuyan Cher ve Ajda Pekkan dur durak bilmeden konserden konsere koşuyor. Sahne performansları ve kıyafetleriyle de dikkat çeken starlar, gençlere taş çıkarıyor.

Cher ve Ajda Pekkan… İkisi de 1946 doğumlu, ikisi de yıllara meydan okuyor, ikisi de gençlere taş çıkartıyor ve yorulmadan konserden konsere koşuyor.

Şubat doğumlu Pekkan ve Mayıs doğumlu Cher, hala sahne performansıyla dikkat çeken iki isim. Aralarındaki tek fark, Cher ayrıca bir çocuk annesi… Gerek günlük gerek sahne kıyafetleriyle herkesin beğenisini toplayan süper starlar, cesur seçimleriyle de hayranlık uyandırıyor.

YÜREKLERİ HOPLATTI

Dün gece düzenlenen Billboard Müzik Ödülleri Ödül Töreni’nde sahneye çıkan ve iki kostüm giyen Cher’in fotoğraflarına bakınca da “Mihrap yerinde” demekten kendinizi alamıyorsunuz. Tamamen transparan ve vücudunu açıkta bırakan metalik kıyafeti ve daha önce de giydiği yine siyah transparan mayosu ile göz kamaştırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.