Ajda Pekkan: Metrobüse hiç binmedim, Marmaray’ı merak ediyorum

Pop müziğin kraliçesi Ajda Pekkan, toplu ulaşıma yönelik özlemini dile getirdi. İstanbul’u gönlünce gezemediğini söyleyen Ajda Pekkan, metrobüse hiç binmediğini Marmaray’ı ise merak ettiğini belirtti.

Ajda Pekkan, son röportajında verdiği ifadeler ile gündemde. Pop müziğin kraliçelerinden kabul edilen Superstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz gün Sabah’a röportaj verdi. Tanınan bir insan olmanın sosyal hayatı etkilediğine vurgu yapan Ajda Pekkan, toplu ulaşıma olan özlemini dile getirdi.

“İSTANBUL’U GÖNLÜMCE GEZMEK İSTİYORUM”

İstanbul’u gönlünce gezemediğini belirten sanatçı, “İstanbul’u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı’yı, Tahtakale’yı, Perşembe Pazarı’nı veya Galata’yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu…” açıklamasında bulundu.

blank

“MARMARAY’I MERAK EDİYORUM”

Toplu ulaşıma olan özlemini dile getiren Ajda Pekkan, “Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray’ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor. Hele Marmaray’ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Babam deniz albayıydı, ben küçükken onunla binerdik. O günler hala aklıma geliyor.” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.