Ajda Pekkan ilk kez çıkacağı İstanbul Kongre Merkezi konserinin hazırlıklarını tamamladı

Türkiye ‘nin Süperstarı Ajda Pekkan, 5 Mart’ta Bayhan Müzik Organizasyonuyla İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu Konseri İçin Sahneye Çıkacak.

Sahne performansı ve tarzı ile her zaman göz kamaştıran Ajda Pekkan, İstanbullu müzikseverlere yine fark yaratacak bir geceye imza atacak.

İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu sahnesine ilk kez çıkacak olan Süperstar kendisini izlemeye gelenlere eşsiz bir konser deneyimi yaşatacak.

Merakla beklenen salon konseri için özel bir repertuar ve show hazırlayan Ajda Pekkan, İstanbullularla böyle bir konserde buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

blank

Ajda Pekkan’ın Bayhan Müzik organizasyonuyla 5 Mart 2022 cumartesi İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda gerçekleşecek olan konserinin sınırlı sayıda kalan biletleri passo’da.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.