Ajda Pekkan ile Sinan Akçıl’ın konuğu Beyazıt Öztürk oldu

YAYIN ÖNCESİ KORKUDAN 10 DAKİKA UYUYORUM

İlk kez yayına çıkıyor gibi heyecanlanıyorsun, değil mi?”

“Evet, o heyecan hep ilk günkü gibi olduğu için bütün bunlar yaşanıyor. Düşünün her sene 35 – 50 bölümden 800 bölüm program yapmışız. 800 programın her biri kendi içinde ilk programmış gibi… Çok heyecanlanıyorum. Beraber çalıştığımız arkadaşlar bilir. Yayından önce mutlaka 10 dakika uyurum. Uyku basar. Uyuma nedenim şu; hani çocukken yaramazlık yaptığımızda eve gidip hemen yatardık. Uyanınca geçsin diye… Korkudan uyuyorum.

Hani programdan sonra her şey geçsin diye… Öyle yayına çıksam o heyecan beni sapan gibi gerilebilir. İlk alkışı duyana kadar bu böyle oluyor. Burası benim diyorsun. Beyaz Show’daki koltuğum ilk oturduğum koltuk mesela. Yeşil lambam aynı şekilde… Onlar programın vazgeçilmezi…”

GELMEYENE GÖNÜL KOYAMAM

“Tarkan programa gelmiyor ama ona gönül koymuyorum. Programa gelmeyen herkese gönül koyarsam bu piyasada kimse kalmaz. Küserek yapamayız. Eskiden programa benim abilerim geliyordu. Sonra yaşıtlarım geldi. Şimdi kardeşlerim geliyor” karşılığını verdi. Gelen konuklar arasında ilginç istekleri olanlar da elbette, çok mütevazı olanlar da var. Hepsi başımızın tacı. Mesela bir konuk, isim vermeyeceğim, kulisine duşakabin istemişti ama bunun mümkün olamayacağını kendisine ilettik” diye konuştu.

“YETER Kİ ANNEM ÜZÜLMESİN”

“Bu zamana kadar hayatıma giren isimler oldu. Her zaman karşımıza çıkan bir şey değil. Nadir çıktığı için kıymetli… Ben de seninkinden biraz daha nadirim… Biri olursa çıkar söylerim zaten… Bir ses geldi, bir tık bir şey oldu ama devamı gelmedi. Hayırlısıysa olsun zaten… Anneler bayağı benim evlenmemi istiyor. Annem karışmıyor desem inanmazlar ama gerçekten karışmıyor. Annem hep ‘Mutlu ol yeter’ diyor. Birkaç sevgilimi annemle tanıştırdım. Bazı şeylerin hayatta özel kalıyor olması gerek. 3 kişiyi annemle tanıştırdım. Ama kısmet işte…”

EŞİM VİCDANLI VE MERHAMETLİ OLMALI

“Birini seçiyormuşum gibi oluyor ama belki ben birini seçmeden biri beni seçer ama eşimin iyi yemek yapmasını isterim. Ben de iyi yemek yaparım. Özellikle pilav ve risottoyu iyi yaparım. Eşimin vicdanlı ve merhametli olması önemli… Mesela benim yüzüğümün içinde vicdan yazar. Eşim sevgili olmanın dışında anne olacak ileride… İyi anne olabilecek biri olması önemli… Ayrıca bakışının anlamlı olması, güzel bakması ve entelektüel olması önemli… Kim çıkacak karşıma merak ediyorum. Öyle büyük bir düğün hayalim de yok. Bir gün evlenirsem Özdemir Erdoğan’ın ‘Kumsalda’ ilk çalacağım şarkı olacak.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.