Ajda Pekkan günlük 145 bin TL’lik guletle bir hafta Ege’yi dolaşacak

Ajda Pekkan önceki gün Arnavutköy’de görüntülenmiş, “Buradaki işlerimi bitirdikten sonra da küçük bir tatil yapmayı planlıyorum” demişti. İddiaya göre Süperstar, günlüğü 19 bin euro olan bir guletle bir hafta Ege’yi dolaşacak…

Temmuz ayında Bodrum’a gideceğini söyleyen Süperstar Ajda Pekkan, öncesinde de kısa bir tatil yapacak. Takvim’in haberine göre; Süperstar’ın birçok ünlü isim gibi tekne tatilini tercih ettiği iddia edildi.

blank

GÜNLÜK 145 BİN TL!

Covid-19’a karşı daha güvenli olduğu için lüks bir guletle Ege koylarını gezecek olan Ajda Pekkan’ın, yaklaşık 55 metrelik tekneye de günlük 19 bin euro yani yaklaşık 145 bin TL ödeyeceği konuşuluyor.

Pekkan’ın kalacağı altı kamaralı gulette, sauna gibi birçok lüks olanak bulunuyor. Ünlü yıldız, geçtiğimiz yıl da Ege’de mavi tura çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.