Ajda Pekkan, giydiği kıyafetler yüzünden sevgilisi ile kavga etti

Ajda Pekkan, ‘Canın Sağolsun’ şarkısının klibinde giydiği kıyafetler yüzünden sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile kavga etti.

Uzun süredir beraberlik yaşayan popçu Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu’nun arası bozuldu. İkilinin arasını açan ise Ajda Pekkan’ın ‘Canın Sağolsun’ klibi oldu.

blank
Ajda Pekkan – Bülent Çavuşoğlu

Klipte Ajda Pekkan’ın kıyafetlerini açık bulan Çavuşoğlu, evde fırtınalar estirdi. Kavgaya tutuşan sevgililerden Pekkan’ın Çavuşoğlu’na ‘İşime karışamazsın’ dediği öğrenildi. Resti çeken Pekkan, sevgilisiyle yakın tarihte çıkacakları Bodrum tatilini de erteledi. Şimdilerde de araları limoni olan ikiliden popçunun konser kıyafetlerini sil baştan yeniden diktirdiği öğrenildi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.