Ajda Pekkan: Çantalarımın hepsi çakmadır!

Süperstar Ajda Pekkan, bugün 2. Sayfa programının canlı yayınına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Pekkan, çantalarının hepsinin çakma olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi.

2. Sayfa’nın bugünkü canlı yayın konuğu 74 yaşındaki Ajda Pekkan oldu. Pekkan,”Çantalarımın hepsi çakmadır. Orjinallerine para veremem. Öyle çok pahalı tektaşlarım pırlantalarım da yoktur” diyerek samimi bir itirafta bulundu.

blank

Pekkan ayrıca, evdeki yemeklerin hepsini kendisinin yaptığını söyledi.

SPOR POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Yaşına rağmen oldukça fit bir görünüme sahip olan Pekkan, dün akşam yaptığı “Güzel günler yakın” paylaşımıyla, corona virüse meydan okudu. Evinin bahçesinde spor yapan Pekkan’ın fit vücudu, herkes tarafından oldukça dikkat çekti. Paylaşım ise kısa sürede, binlerce kişi tarafından beğeni topladı.

Ajda Pekkan
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.