Ajda Pekkan, Bülent Ersoy sorularından kaçarken baygınlık geçirdi

Etiler’de gazetecilerin ‘Diva sorularına’ maruz kalmak istemeyen Ajda Pekkan VIP aracına koştu. Hızını alamayan süperstar kafasını sert şekilde arabanın üstüne vurdu. Uzun süre kendine gelemedi.

Süperstar Ajda Pekkan önceki gece arkadaş grubuyla Etiler’de bir kebapçıdaydı. Geçtiğimiz günlerde yakın dostu Ayşe Ersay’ın kendi evinde vefat etmesinden sonra bir türlü kendine gelemediği için Bahçeköy’deki evini satmaya hazırlanan Ajda Pekkan’ı dostları bu zor günlerinde yalnız bırakmıyor.

GÖREVLİLER YARDIMA YETİŞTİ

Yakın arkadaşını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşayan Pekkan keyifsizdi. Mekan çıkışında basın mensuplarının Bülent Ersoy sorularından kaçmak isteyen Süperstar, VIP minibüsünün kapısı açılır açılmaz arabasına geçmek isterken talihsiz bir kaza yaşadı. VIP aracın üst bölümüne sert şekilde başını vuran Ajda Pekkan’ı mekan görevlileri tutarak yere düşmesini önledi.

AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ TUTTU

Araca binen Süperstar, çarpmanın etkisiyle ağrıyan başını tutarken objektiflere yansıdı. Ajda Pekkan, 2013 yılından kendisine ‘Ucube’ ve ‘Hödük’ diyen Bülent Ersoy’u mahkemeye vermiş ve davayı kazanmıştı. Diva, Ayşe Ersay’ın cenazesinde arabasından inmeyerek Ajda Pekkan’ın gitmesini beklemişti. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.