Ailesi bile şaşkın! Victoria Beckham ilk kez güldü!

Senelerdir hiçbir fotoğrafında gülümsemeyen Victoria Beckham, son paylaştığı fotoğrafla takipçilerini şaşırttı. Annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Cruz, “Görünüşe göre annem gülümsüyor” dedi.

Güzelliği ve fiziğiyle yıllara meydan okuyan 46 yaşındaki Victoria Beckham, yıllardır devam eden gülmeme kuralını bozdu.

Yer aldığı hiçbir fotoğraf karesinde gülümsemeyen Beckham, oğlu Cruz Beckham ile gülümseyerek poz verdi. Annesinin dişlerini göstererek poz vermesine kendisi bile şaşkın olan Cruz, o anları “Görünüşe göre annem gülümsüyor” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

 

DAVID BECKHAM’DAN ESPRİLİ YORUM

Eşinin dişlerini göstererek gülümsemesine kendisi bile şaşıran David Beckham ise ilginç bir benzetmede bulundu. David Beckham eşine ‘Annenin dişleri nasıl da beyaz. Adeta Friends dizisinden Ross gibi’ diyerek takıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.