Ailedeki tüm anneler MediaMarkt’ın reklam filminde bir araya geliyor

Elektroniğin uzmanı MediaMarkt, Anneler Günü yaklaşırken herkesin hayatında çok önemli bir yere sahip annelerin “anne dokunuşlarını”, teknoloji dünyasıyla vurguladığı yeni bir filmi yayınladı. Filmde farklı yaş aralıklarından anneleri ve çocuklarını konuk eden marka, “Ailedeki tüm annelere yakışan hediyeler elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta!” diyor.

Geniş ürün yelpazesiyle her yaştan tüketiciye konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Anneler Günü’ne özel bir reklam filmi hazırladı. Elektroniğin uzmanı söylemine paralel olarak filmde “Ailedeki tüm annelere yakışan hediyeler elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta!” diyen marka, bu söylemini farklı yaşlardan anne ve çocuklarının hayatlarından kesitlerle gösterdi.

“Anne dokunuşları” uzmanlıklarla gösterildi

Filmde her insanın yaşamında çok önemli bir yere sahip olan annelerin, çocukların hayatını güzelleştirmek için yaptıkları “anne dokunuşları”, teknoloji dünyasının farklı kategorileriyle örneklendirildi. “Çocuklarının Kişisel Bakım Uzmanı”,“Çocuklarının Sosyal Medya Uzmanı” ve “Çocuklarının Beslenme Uzmanı” olmak üzere 3 farklı anneyle çocuklarının rol aldığı film, MediaMarkt’ın Anneler Günü kampanyasının söylemine paralel farklı yaşlardan annelerin bir arada gösterildiği ve ailedeki tüm annelerin vurgulandığı bir kesitle sona eriyor.

Film, televizyonlarla birlikte markanın tüm sosyal medya hesaplarında eş zamanlı olarak yayımlandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.