Ahu Yağtu’nun sahnede omuru kırıldı!

“Karanlıkta Komedi” adlı yeni bir tiyatro oyununa başlayan Ahu Yağtu kaza geçirdi.

Peter Shaffer’in yazdığı Ebru Kara’nın ise yönettiği oyunda Yağtu, aralarında Burcu Kara, Gökçe Özyol, Atilla Olgaç, Akasya Asıltürkmen, Bülent Alkış ve Barış Kıralıoğlu’nun olduğu ünlü isimlerle sahne alıyordu.

Bohem bir heykeltraş ve etrafında gelişen ilginç olayları konu alan oyunun prömiyerinde Ahu Yağtu’nun sahnede omuru kırıldı.

blank

Jest Tiyatro’nun sosyal medya hesabından da konuyla ilgili bilgilendirme yapıldı ve “Canımız Ahu Yağtu sahnede geçirdiği talihsiz kaza sonrası omurunu kırmıştır. Bu sebeple 3 – 4 Mart tarihlerindeki İzmir ve Ankara oyunlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Oyuncumuzun bir an önce eski sağlığına kavuşup aramıza dönmesini diliyoruz” mesajı paylaşıldı. Ancak daha sonra bu paylaşımın silinmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.