Ahu Türkpençe ile Serkan Çayoğlu, daha önce denenmemiş bir teknikle seyirciyle buluşacak

Ahu Türkpençe ile Serkan Çayoğlu, Türk dizilerinde daha önce denenmemiş bir teknikle seyirciyle buluşacak. Yapım, ‘Amerikan Stüdyo Modeli’yle çekilecek.

Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşanacak. Vizyonda gişe rekorları kıran ‘Dağ’ filminin yapımcısı Insignia ile projenin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar, yeni bir dizi çekmek için kolları sıvadı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahu Türkpençe ve Mesut Akusta’nın rol alacağı projede ekip, bu sektörde Türkiye’de daha önce denenmemiş bir yöntemle diziyi çekecek.

Ekimde ekranda

En geç ekim ayında seyirciyle buluşması beklenen dizi, yapım ve tasarım özellikleriyle ‘Amerikan Stüdyo Modeli’nde çekilecek. 60 dakikalık 6 bölümden oluşacak yapımın finali de farklı olacak. Yapım, bir sinema filmiyle sonlanacak. Çekimler şimdiden başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.