Ahmet Kural’ın avukatı Sibel Aydın şoke etti!

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Ahmet Kural ve Sıla arasındaki darp davasının ikinci duruşması masaya yatırıldı.

Duruşmanın ardından yaşanan gelişmeler canlı yayınında iki farklı avukatla değerlendirildi. Avukat Levent Karakoç davanın bundan sonraki aşamasında neler yaşanacağını objektif bir gözle anlattı. Canlı yayına bağlanan Ahmet Kural’ın Avukatı Sibel Aydın ise davada yaşananları tüm çıplaklığıyla aktardı. Mahkemede kendilerini savunmalarına izin verilmediğinin altını çizen Aydın çok önemli detaylara değindi. Bilirkişilerin “sesler duyulamaz” raporuna rağmen Sıla’nın “kavgayı duyduk” diyen tanıklarının dinlendiğini ancak Ahmet Kural’ın kapı komşusunun tanık olarak dinlenmediğini belirtti. Avukat Sibel Aydın “Şoförünü arayabilen Sıla neden 155’i aramadı?” soruyla kafaları karıştırırken çarpıcı açıklamalar yaptı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.