Ahmet Kural’ın ardından Sıla da aylar sonra ilk kez kameralara yansıdı

Ahmet Kural tarafından şiddete maruz kaldığını iddia eden Sıla, önceki akşam İstanbul sokaklarında görüntülenen Kural’ın ardından gecelerde boy gösterdi.

Oyuncu Ahmet Kural’ın ardından Sıla da aylar sonra ilk kez kameralara yansıdı. Eski sevgilisi Ahmet Kural, tarafından şiddet gördüğü iddiasıyla oyuncuya dava açan güzel popçu, önceki akşam felekten bir gün geçirdi. Kız arkadaşıyla birlikte Asmalımescit’te eğlenerek yaşadığı kötü günlerin izlerini silmeye çalışan güzel şarkıcı, mekânda 3 saat boyunca eğlendi. Kendisini müziğin ritmine kaptıran Sıla, çıkışta ise sorulara yanıt vermedi. Ahmet Kural ve mahkeme süreciyle ilgili soruların duymazlıktan gelen Sıla, “İyi akşamlar” demekle yetindi. Aracının içine bindiği sırada eline aldığı telefon ile uğraşan şarkıcı, şoförüne hızlı gitmesi konusunda uyardı.

Sıla’yı darp ettiği iddia edilen oyuncu Ahmet Kural, yüzünü gösterdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.