Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in “Baba Parası” gişede sınıfta kaldı!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerinde yer aldığı Baba Parası filmi ilk haftasında yaklaşık 500 bin kişi tarafından izlendi.

Komedinin başarılı isimleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, İşler Güçler isimli dizide kendilerini canlandırarak farklı bir yapıma imza atmış ve uzun yıllar sürecek komedi serüvenlerinin de adımını atmıştı. İşler Güçler’den önce çektikleri Çalgı Çengi filminin ikincisi çeken ve İşler Güçler ile gelen popülaritelerini kullanarak gişe de gülen ikili, Kardeş Payı dizisinden sonra ise tamamen sinemaya yönelmişti. Düğün Dernek serisi ile gişede büyük bir başarı elde eden Ahmet Kural ve Murat Cemcir, geçtiğimiz yıl Ailece Şaşkınız filmi ile beyazperdede yer almıştı.

blank
Baba Parası

İLK HAFTADA 500 BİN KİŞİ GERİYE DÜŞTÜLER!

Ailece Şaşkınız ile 1 haftada 1 milyondan fazla izleyiciyi sinema salonlarına çeken Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Baba Parası filmi ile hüsrana uğradı. Kıbrıs’ta çekilen ve başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Yağmur Tanrısevsin ve Rasim Öztekin yer aldığı filmin ilk haftalık gişesi 493 bin oldu. Bu sonuçlarla Ahmet Kural ve Murat Cemcir, gişede yarı yarıya düşmüş oldu.

Her filmleri merakla beklenen ve milyonları güldüren Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in bu başarısızlığının sebebinin olarak Ahmet Kural ve Sıla arasındaki dava olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz yıllarda birliktelik yaşayan ünlü çiftten Sıla, Ahmet Kural’ın kendisini darp ettiğini iddia etmesi sonrası dava açılmış ve ünlü oyuncu hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkemenin hükmün açıklanmasını geri bırakmasıyla Ahmet Kural hapse girmekten kurtulmuştu.

Ahmet Kural “Baba Parası” filminde kadın rolüyle seyirci karşısına çıkacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.