“Ahmet Kural tamamen suçludur!”

Kardeş Payı dizisinde Ahmet Kural’ın kardeşini canlandıran oyuncu Seda Bakan, Kural’dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla’ya destek verdi.

Milliyet’te yer alan haberine göre oyuncu Seda Bakan ve Selin Demiratar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Murat Boz’la başrolünü paylaştığı ‘Öldür Beni Sevgilim’ adlı filmin çekimlerinin çok keyifli geçtiğini söyleyen oyuncu, vizyon tarihinin ise belli olmadığını söyledi.

Seda Bakan, Kardeş Payı dizisinde birlikte rol aldığı Ahmet Kural’ın Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasına ilişkin olarak konuştu.

“OLMAMASI GEREKEN BİR OLAYDI”

Bakan, “Olmaması gereken bir olaydı” diyerek yaşananlara tepki gösteren Bakan, “Ahmet Kural tamamen suçludur. Çok üzücü bir olay”, ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sıla, eski sevgilisi Kural’ın kendisine şiddet uyguladığı açıklayarak mahkemeye başvurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.