Ahmet Kural, Sıla davasında yeniden yargılanacak!

İstinaf Mahkemesi, Sıla’yı darp ettiği iddiasıyla üç ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası alan Ahmet Kural ile ilgili yerel mahkemenin verdiği kararı bozdu.

Eski sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla ‘hakaret’, ‘basit yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan ve bu cezası da ertelenen oyuncu Ahmet Kural’ın davasını İstinaf Mahkemesi bozdu.

‘OLAY YERİNDE KEŞİF YAPILSIN’

İstinaf Mahkemesi, tanık Hatice Zeynep Tunç’un olaya ilişkin sesi net şekilde duyup duymadığının tespiti için mahkemece olay yerine keşif yapılmasını istedi. Ayrıca Hatice Zeynep Tunç’un yanında bulunan diğer iki tanık Ezgi Tala ve Çağla Yılmaz’ın da ‘hakaret ve tehdit’ suçları yönünden dinlenmesi konusunda karar verdi.

SAVCI KARARA İTİRAZ ETMİŞTİ

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nin verdiği karara ilk itirazı savcı yapmış, ‘Hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçları yönünden verilen cezaların kaldırılarak bu konuda yeniden yargılama yapılmasını talep etmişti. Mahkemenin verdiği karara Ahmet Kural’ın avukatları da itiraz etmiş, davayı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne (İstinaf) taşımışlardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.