Ahmet Berksoy “Mecnun Misali”

Yaklaşık 16 yıldır Türkiye’deki sayısız ismin menajerliğini ve kurumsal marka çalışmalarını yürüten Ahmet Berksoy, Hafif Türk Müziği tarzındaki üçüncü çalışması “Mecnun Misali” ‘ni 29 Eylül 2023 tarihinde müzikseverlerle buluşturdu.

YouTube video

Sözleri Nebi Birgi’ye, bestesi Mine Mucur’a ait şarkının aranjesi Bahri Bekil imzası taşıyor.

Mecnun Misali adından da anlaşılacağı gibi aşkını arayan, ilk görüşte aşkı anlatan bir şarkı.

Tuti dilleri, ahu gözleri öylesine etkileniyor ki, her yerde onu arıyor. Aşka kapılarını kapattığı anda karşısına çıkıyor. Gözlerini görüp, sesini duyunca etkilenen mecnun, bu sefer aşkından kendini dağlara vursa da, ulaşamayacağını düşünse de, hikayemiz mutlu sonla bitiyor ve hayatına bir güneş gibi doğan Leyla’sını anlatıyor.

Şarkı için yönetmen Gökhan Mumcu tarafından Bodrum’da çekilen özel görüntülerden oluşan bir tanıtım klipi yayınlandı. Şarkının kapak fotoğrafları da yine Bodrum’da sanatçı Ceren Aksan tarafından çekildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.