Ahlaksızlığa Karşı Savaşmalıyız

Milletimiz ve yeni nesillerimiz tarihin hiçbir döneminde bugün ki gibi korkunç bir tehlikeyle karşı karşıya kalmamıştır. Çünkü kurulmak istenen yeni dünya düzeninde bizi biz yapan tüm değerlerimiz, inanç sistemimiz, aile mefhumumuz, kültürel değerlerimiz, ahlaki yapımız, tüm mukaddes değerlerimiz, yeni nesillerimiz tam manasıyla yok edilmek istenmektedir.

Müslüman Türk Milletini ahlaken çökertmek, yeni nesillerimizi cinsiyetsizleştirmek, sapkın ilişkileri, pedofiliyi ve zührevi hastalıkları ülkemizde yaygınlaştırmak, ailesiz ve zürriyetsiz bir toplum oluşturmak için dört koldan farklı renk ve biçimlerde hiç durmadan saldırıyorlar.

Geri dönüşümü olmayan bir büyük tehlike de cinsiyet değişimidir. Şu anda Cerrahpaşa ve Zeynep Kamil’de birçok gencimiz cinsiyet değişimi için sıra bekliyor. Ve psikiyatristlerin onayı olmadan bu değişim olmuyor. Neye göre ve nasıl onay veriyorlar. Ayrıca cinsiyet değişimi ameliyatının tüm masraflarını SGK’nın karşıladığı belirtiliyor. 2Milyon Dolar gibi bir rakam telaffuz ediliyor. Değişim ücretlerinin Avrupa Birliğinden karşılandığı söyleniyor. Sağlık Bakanlığımız bu işin neresindedir? Bu konulara bir an evvel cevap vermesi, aydınlığa kavuşturması gerekmektedir.

Buradan bu sapkınların tuzağına düşen gençlerimize de sesleniyoruz;

Biliyoruz ki çok büyük buhranlar yaşıyorsunuz. Girdiğiniz yol çıkmaz sokak. Hem dünyanızı hem ahiretinizi yakmayın, mahvetmeyin. Bize mutlaka ulaşın. Emin olun ki sizi bu girdaptan kurtarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Mücadelemiz ve kavgamız sizi ağına düşürerek bu bataklığa ve karanlıklara hapseden küresel çeteler ve içimizdeki kuklalarına karşıdır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.