Ahlaksız teklif aldığını itiraf etti

İtalya’da yayınlanan Big Borther’da meşhur olan Belen Etchart, İnterli futbolcu İcardi’nin kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu itiraf etti.

Biri Bizi Gözetliyor formatında İtalya’da yayınlanan Big Borther’da meşhur olan, yarışmacılarla canlı yayında cinsel ilişkiye girdiği görüntülerle dünya gündemine bomba gibi düşen Belen Etchart, İtalya’yı sallayan açıklamalarda bulundu.

“O sıralar isteksizdim”

Açıklama yapan Belen Etchart; “İcardi bana 4 yıl önce Facebook’tan mesaj gönderdi. Mesajlar hala duruyor. Biz konuştuktan 2 ay sonra ise Wanda’yla görüşmeye başladı. O sıralar onunla konuşmaya isteksizdim; çünkü o başka bir ülkedeydi. Konuşmamıza bir önem vermedim” dedi.

“Başka bir nedenden ötürü mesaj attı”

Belen Etchart, kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini iddia ettiği İcardi’yi “Bana iltifat etmek için yazmadı. Başka bir nedenden ötürü bana mesaj attı” diyerek zor durumda bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.