Ağzından baklayı çıkardı… Hülya Avşar: Acun’da daha neler var neler!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve yakın arkadaşı şarkıcı Hülya Avşar, önceki akşam Etiler’de bir mekanda akşam yemeği yedi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Avşar, Ilıcalı’nın rap performansını da değerlendirdi.

Geçen senelerde ‘Yeteneksizsiniz Türkiye’ yarışmasında birlikte çalışan Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar uzun bir aradan sonra tekrar buluştu.

“HASRET GİDERDİK”

Mekandan önce Acun Ilıcalı ayrılırken çıkışta gazetecilere ”Hülya ile birbirimizi çok özlemişiz, hasret giderdik. Bizim birlikte çok güzel bir enerjimiz var. Onun için Hülya ile her an proje potansiyelimiz de var” dedi.

Yarım saat sonra mekandan bu sefer Hülya Avşar çıktı. Oldukça neşeli görünen Avşar, ”Acun beni yemeğe çağırdı, sağ olsun çok da güzel oldu. İçeride çok eğlendik. Biz çok eski tanışıyoruz, ikimiz de birbirimizi seviyoruz” dedi.

”ONDA DAHA NELER VAR NELER”

Gazetecilerin ”Acun Bey’in rap performansını nasıl buldunuz?” sorusuna Hülya Avşar kahkaha atarak ”Onda daha neler var neler” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.