Afyon’da tarihi buluşma

Afyon Basın Birliği tarafından Afyon’da teşkilatı bulunan 11 siyasi partinin il ve ilçe başkanları ile temsilcilerini siyaset tarihinde ilk defa kahvaltıda bir araya getirdi. Siyasetin konuşulmadığı Devlet Ticari Teşvikleri ve Afyon’un konuşulduğu toplantı tüm siyasi liderlerce büyük beğeni kazandı.

AFYONKARAHİSAR (İGFA) /İSTENİŞ HAKAN TÜMLEK
Afyonkarahisar Belediyesi Veysel Eroğlu Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen 11 siyasi parti temsilcisi, kentin önünün açılması ve yapılan tüm çalışmalarda birlik ve beraberliğin öneminden söz etti.

Afyon Basın Birliği adına konuşan Yüksel Elçi, davete icap eden tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti. “Şu anda Afyonkarahisar tarihinde bir ilk yaşanıyor. Bugün siyaset değil Afyonkarahisar’ı konuşalım istiyoruz. Tüm il başkanlarımız burada. Bizleri kırmadığınız ve bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Afyon Basın Birliği adına Ar-Ge çalışmalarına destek veren Resul Sündük, Devlet Destekleri ve Teşvikleri konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya katılan 11 siyasi parti il başkanı tek tek söz alarak kısa birer konuşma yaptılar. Siyasi il başkanları konuşmalarında Afyonkarahisar’ın her alanda ileri gidebilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Toplantıda tüm siyasi partilerin il başkanlarının en az ayda bir kere böyle bir organizasyonla bir araya gelmesi tavsiye edildi. Tavsiyeye tüm parti il başkanları, olumlu yanıt vermesi dikkat çekti.

Afyon Basın Birliği tarafından organize edilen ve tüm siyasi il başkanlarının katımıyla gerçekleştirilen kahvaltı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.