Afili Aşk’ta aşk bacayı saracak mı?

Kanal D’nin; yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, reyting zirvesinden inmeyen dizisi Afili Aşk, Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Diziye bu hafta Kerem (Çağlar Ertuğrul) ve Ayşe’nin (Burcu Özberk) aynı yatağı paylaşmak zorunda kaldığı sahneler damgasını vuracak.

Kerem ve Ayşe, aynı yatağı paylaşınca!

Yaz aylarının en çok izlenen dizisi olan Afili Aşk, yeni sezonda da Kerem ve Ayşe’nin yeni maceralarıyla yoluna devam ediyor. İkili arasındaki buzlar hızla erirken, Ayşe’nin yüzüğü çıkarmasına tepki gösteren Kerem, artık ondan etkilendiğini kabul etmeye başlar. Kerem’in ilgisi karşısında Ayşe de kayıtsız kalamaz. Kerem’in yattığı kanepe, onlar evde yokken çıkarılmıştır. Eve döndüklerinde ne yapacağını şaşıran ikili, aynı yatakta yatmaya mecbur kalmıştır. Bu durum ikili arasında beklenmedik gelişmelere neden olacaktır.

Kerem ve Ayşe, bu kez birbirlerine karşı olan hislerini dile getirecek mi? İkili arasında yaşanan çekişme yerini aşka bırakacak mı?

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı Afili Aşk, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.