“Afili Aşk”ın yakışıklılarından boks şov

Kanal D’nin yeni dizisi “Afili Aşk”, 12 Haziran Çarşamba akşamı

Kanal D’nin yeni dizisi “Afili Aşk”, 12 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Bu yazın en iddialı yapımı Afili Aşk’ın çekimleri devam ediyor. Dizinin iki yakışıklı oyuncusu Çağlar Ertuğrul ve Serkay Tütüncü’nün spor salonunda boks yaptığı sahne, sosyal medyada paylaşıldı. Ertuğrul ve Tütüncü’nün hayranlarından tam not alan sahne, kısa sürede yüzlerce yorum aldı.

YouTube video

Yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği Afili Aşk’ın başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk paylaşıyor. Dizide ayrıca Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin) ve Hira Su Yıldız (Buse) rol alıyor.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu’nun yazdığı Afili Aşk, 12 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D’de…

Bu yaza damga vuracak “Afili Aşk” 12 Haziran’da Kanal D’de başlıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.